Klammere end barnet

Cravings

Når man er gravid kan man risikere at få nogle syge lyster, til alt muligt forskellig klam mad. Det kaldes cravings og kan ikke sammenlignes med almindelig sult. Det er noget du bare SKAL have, om du så skal give din højre arm i bytte. Jeg tror kæresten er ved at være træt af mig, fordi han laver nærmest ikke andet om aftenen pt. end at rende i netto. Hurra for de først lukker klokken 22. Men hold nu kaje hvor er det frustrerende at være nød til at handle ind til hvad man måske kunne få lyst til senere på aftenen og natten. I min sidste graviditet hørte jeg under dem der får VIRKELIG mærkelige lyster. Der gik ikke længe for jeg gik og sumpede efter noget, som jeg ikke vidste hvad var. Noget tørt, og en anelse basisk. Det skulle smelte på tungen, men ikke forsvinde. Til sidst var jeg så ude af den af jeg begyndte at søge på syge madvaner, for at finde ud af hvad det var jeg ville have. Og da jeg tilfældigvis faldt over en amerikans artikkel fandt jeg ud af hvad det var. Hvidt, hårdt, men blød, tørt og en kende klamt. – Nemlig kridt. Sådan nogle skolekridt stænger læren tegnede med på tavlen. Jeg læste samtidig at det kunne tyde på kalkmangel, så jeg gik til lægen. Hun grinede bare ad mig og sagde det var mærkeligt. Men fristelsen blev for stor da jeg en dag var i fætter BR. Jeg kunne i det mindste bare lige købe en pakke. Om ikke andet kunne jeg tegne med den på fortorvet. (fordi det er jo ikke mærkeligt at en voksen render rundt og tegner ude på vejen. Dyt dyt nygift, kunne jeg skrive, men det ville være løgn) Jeg så rigtig tit på pakken. Duftede til den, men jeg åbnede den aldrig. Jeg frygtede at det ville blive en afhængighed jeg ikke kunne slippe af med igen, ligesom på fjerneren.

Den her graviditet her mere båret præg ad lysten til madpakke. Lunken og slatten leveropsteg mad, men agurker der har lagt lidt for længe i tasken. Helst skulle rugbrødet, leverpostegen og agurken egentlig bare gå i et. – En ensformet klam masse. – Men lækker for mig. Så de sidste mange uger har jeg levet af rugbrødsmadder. En dag fik jeg for meget rugbrød og måtte prøve noget nyt. Jeg gik i føtex for at finde ud hvad jeg havde lyst til. Og DER var den. GØL’s skærselv spegepølse. Godtnok har jeg været forfalden til spegepølse, men det har været den klamme trestjernet salami, og ikke selveste GØL. Og så endda SKÆRSELV pøllen? Jeg fandt den der så bedst ud, og så med et snært af hvidløg. Uuuuhm. Min mund løb i vand bare ved tanken. Gåturen hjem var ulidelig, da jeg hele tiden tænkte på pølsen, og hvad vi ikke kunne udrette sammen. 10 minutter senere var jeg hjemme og klar til indtagelse. – Uden rygbrød. Jeg pakkede pølsen ud, men til min store forskrækkelse var der skrift på den. GØL stod der med hvid skrift overalt. Straks tænkte jeg på spegepølse der er forskåret, og at der jo faktisk også er en slags skind på dem, så jeg skar det første stykke. Et ordentligt stykke på 3 cm. Den nydelse blandet med ubehag der snart skulle ramme mig var jeg ikke i min vildeste fantasi klar over. – Den var fandme sej? GØL-skriften var jo PAPIR? Ej det kunne ikke passe, så jeg tyggede videre. Ned kom det da, og jeg besluttede at man måtte kunne spise det nemmere, hvis man skar tynde skiver. Som sagt så gjort, men det blev ikke bedre. Det her var ikke hvad jeg havde forventet. Jeg besluttede i fællesskab med min terminsgruppe på facebook at papiret måtte tages af. Men det er ikke en nem sag, så jo mere jeg prøvede at få det af, jo mere kom jeg i tvivl. – Skulle det virkelig tages af? Nu var jeg efterhånden blevet så frustreret at jeg bare tog en enorm bid af hele pøllen, og spiste. Ingen skulle snyde mig for pølse, bare fordi papiret ikke ville af.  Det er der jo ikke en kæft der kan finde ud af? Jeg sad jo på facebook, og besluttede mig derfor for at skrive til dem. Her er hvad de svarede.

 

GØL 2

GØL 3

GØL 5

 

GØL 6

GØL 7

 

Meget kan man sige om mig, men jeg vil ikke vurdere mig selv som dum! Jeg synes bestemt ikke det er indlysende at det såkaldte ”skind” skal tages af. Og jeg mener man burde finde en bedre TARMLØSNING! Håber jeg hænger på deres Wall of fame på deres hovedkontor for mit spørgsmål, som åbenbart var idiotisk. Men jeg glad for de svarede, og selvom det er et stort firma, må man give dem at de formår sig på kundeservice <3

GØL 1

Men LÆÆÆÆKKAAARH er den <3

1

  • De GØL pølser er nogen snu små sataner!! Men det kan lade sig gøre at få det af, med lidt held.. Og en kniv! :sweat_smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klammere end barnet