ammepatter og mærketøj

”grønlænderen”

Der er nogle stykker der har studset over mit tidligere indlæg hvor jeg kort skrev om den såkaldte ”grønlænder”. Jeg ved ikke hvad den ellers kan hedder, og jeg har en forestilling om at det er en metode der er ekstra brugt på grønland, da man er en kende mere alternativ deroppe.

En grønlænder bruges hos os kun i tilfælde hvor min pige er snottet. Hvilket faktisk er 10 ud af 12 måneder, så der er forholdsvis ofte 😉 overordnet fungerer den på samme måde som en hvilken som helst næsesuger, men den er langt mere effektiv og billig. Måden den fungerer på, er simpel. – Men placerer sin gigantiske mund over barnet næse og suger til. Det er ubehageligt for både mor og barn, men vi vil hurtigt vænne jer til det. Styrken på dit sug afhænger af barnets alder. Er barnet under 6 mdr, skal du suge med en kraft der svarer til at suge cola op gennem sugerør på en McDonalds sodavand. Er barnet derimod mellem 6 mdr og 1 år, skal du suge med en kraft der svarer til at suge milkshake op gennem sugerør på en Mcdonalds milkshake. Det er forholdsvis kraftigt, men du suger ikke lungerne med op. Er barnet over 1 år, kan du bare suge, fordi så skal baby nok sige fra hvis du suger for hårdt. Og er baby over 1 år, vil det også puste med ud, så alle bussebøh-mænd, sømænd og hvad der dertil tilhører kommer ud. Suget skal være kortvarigt, så barnet ikke får en træls oplevelse og en følelse af overgreb. I det sekund du omslutter dine læber barnet næse vil du kunne fornemme snottet i din ene mundvig, men fortvivl ej. – Det bliver kun værre. I det sekund du suger vil en tyktflydende masse passerer dine læber og løbe ind i din mund. Smagen kan variere. Har i været på landet smager det er ko, har i været i haven smager det af græs og har i lige spist KAN der forekomme krummer. Don’t ask me why. Barnet spiser jo for dælen ikke med næsen.

Lige pludselig vil du fornemme stop signalet, som er ligesom et ”blob”. Blobbet er svarende til når du når bunden af din sodavand eller milkshake fra McDonals. Det er uforklarligt, men lige med et er der ikke mere at suge efter. Og her skal du stoppe. Ellers vil barnet åbne munden, og du får så luft med ind. Det betyder samtidig at du kommer til at inhalerer dit barns næsesekreter, så jeg advarer dig. Stop ved blobbet. Det er herefter vigtigt du taget det aller sidste der allerede sidder mellem din mund og barnets næse med tungen. Ellers kan du risikerer alt mundens indhold hænger fast ved næsen og det ryger ud når du fjerner hovedet.

Om du skal sluge klatten afhænger af om du befinder dig i rema1000 eller hjemme i haven. Hvis du har papir til at spytte ud i, når du er i rema1000, skulle du have brugt det, frem for grønlænder metoden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ammepatter og mærketøj