Påsat smil, Royal Copenhagen og hjemmebagte klidboller

Fantastiske fødsler!

Fødsler er ikke altid som man regner med eller ønsker sig. Man kan nemt kommer til at sige eller gøre noget der ikke er helt efter planen. Både i tiden op til selve fødslen, selve fødslen, men bestemt også efter fødslen. (wow. Nævnte ”fødslen” tre gange i én sætning!)

Her er nogle af jeres historier, som jeg har fået lov at bruge. De er alle helt fantastiske, så tusind tak for det! <3

 

 

SPIS så du kan blive fed!

Da jeg endelig efter 7 timers ve-storm fik epidural og dermed også lidt overskud tilbage, tvang jeg jordemoderen til at spise en marsbar. Af en eller anden grund var det mega vigtigt for mig at hun fik det chokolade.

 

Bekymret fødende

Det eneste jeg gjorde, var at jeg spurgte manden: “Klare du den?”

 

Mand med humor!

Altså mens jeg havde ve-storm, stod min flabede mand bagved mig og masserede min lænd og var styg nok til at spørge om jeg lige skulle mærke ‘den’ en sidste gang inden der var dømt stort skræv! Jordmoder var helt færdig af grin, – mig ikke så meget!

 

En fantastisk rus.

Jeg var så skæv af lattergas. Så imens jeg havde masken på (der var røret jo koblet til selve væggen) følte jeg mig som en elefant med snabel – Så sang: “En elefant kom marcherende” og de måtte stoppe lattergasen fordi jeg var så skæv. Da der så var jordmoder skift, løj jeg for den nye jordemoder, og bad hende give mig lattergas igen istedet for ilt.

 

En falsk lever!!!!

dagen efter/senere på aften(kan ikke huske det præcist) efter at jeg havde født første gang, er jeg i bad på sygehuset.
Mens jeg står og vasker mig, føler jeg pludselig at et eller andet glider ud af 
mig og da jeg ser ned på flisegulvet, ligger der en stor leverlignende klump på størrelse med en knyttet hånd. Jeg går helt i panik og efter nogle sindssyge overvejelser om hvorvidt det er min nyre eller lever der netop er passeret ud af mit underliv, får jeg slukket for vandet og tørret mig og hastetilkaldt en sygeplejerske.

Hun konstaterer så afslappet at det bare er en ufarlig ‘levret’ blodsamling fra fødslen og at det er helt normalt at den kommer ud nu, hvor jeg står oprejst. Derefter går hun igen og jeg står småflov tilbage med min falske lever skånsomt pakket ind i noget toiletpapir.

 

Bytte-ret i sygehuskiosken!

Jeg gik en tur med Mika min førstefødte på Herlev hospital. Hun lå i en af de der nyfødte vugger med hjul. Skulle bare et smut i kiosken og købe et blad. Jeg har stået noget tid og kigget på udvalget, finder det blad jeg vil købe, betaler for det, tager vuggen foran kiosken og går. Går og bladre lidt i bladet og er nået helt ned til elevatoren da en mand kommer løbende og råber af mig at jeg lige skal stoppe. Da han kommer hen til mig kigger han på mig, så ned i vuggen, så op på mig igen. Vender sig om og råber efter sin kæreste: “den er god nok, han er her”. Så har jeg VED GUD fået den forkerte vugge med mig fra kiosken Så kan man tale om ammehjerne. Og shit hvor var det pinligt altså. Fik fremstammet at de der hospitalsvugger sguda også ligner hinanden allesammen. Og heldigvis syntes de at hele situationen var hylende morsom.

 

Flot fedt!

Min mand var halvfuld på 4 fadøl, han var til koncert og blev kaldt ind med 40 min varsel til akut kejsersnit. Han sagde “nøj dit fedt er flot”… Jeg sagde mest: “NEJ!!! DU SKAL IKKE RØRE MIG!!!”

 

Næsvis fødende.

Jordemoderen bad mig holde kæft og ikke true hende så meget. Det var jo ikke hendes skyld jeg var der.
Den næste halve time rakte jeg tunge og holdte mig for ørene, mens jeg råbte: “LALALALALALA!” – Dybt alvorlig..

 

Og HOLD vejret!

Under Marthas fødsel havde min mand en Jordemoder i røret og han sagde videre, hvad jeg skulle gøre. Han sagde”Pust ud – Hold vejret” indtil jeg råbte af ham “hvorfor fanden jeg ikke måtte trække vejret”. Det viste sig så, at jordemoderen sagde “Pust ud – træk vejret ind”. Argh Paniiiik!

 

Pres HAM uuuuuud!

Jeg oplevede at en eller anden stod og sagde: “pres ham uuuuuuuuuuud ..
Kom så pres ham uddddd…” Jeg blev mere og mere arrig – det er en pige!! Jeg skal presse en pige ud!! “Kom så ud med drengen” blev hun ved.. Så råbte jeg:” jeg presser fandme ikk før du siger det en pige!!’

 

En blid tørring…

Jeg skreg tit og ofte “jeg skal skiiiide” og jordemoderen sagde hver gang ” nej det føles bare sådan” indtil hun insisterede på at jeg skulle stå på alle fire på briksen og jeg igen råbte “jeg skal altså skiiiiiide” og så måtte den unge jordemoderstuderende tørre mig let i røven med det hårde, stive papir de har på sygehuset.

 

”Og så kommer der et lille prik!”

Under første fødsel er de ved at gøre klar til epidural. Narkoselægen spritter af og klistrer mig ind. Der kommer lige et lille prik siger han og jeg hyyyyyyler i vilden sky og bagefter går jeg igang med de vildeste vejrtrækninger – ”prikket” var så en kuglepensmarkering af hvor han senere ville stikke.

 

amme

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påsat smil, Royal Copenhagen og hjemmebagte klidboller