Hej Verden!

Der er en første gang for ALT!

Og især blogindlæg! Dette er mit første, og jeg vil virkelig forsøge mig med at lave et hver dag. Jeg vil bevise overfor mig selv at jeg kan finde ud af at overholde noget så simpelt. Jeg er af person et meget dovent menneske, og jeg har brug for at bekræfte overfor mig selv at jeg kan opretholde en interesse for noget. – Ihvertfald i længere tid end 3 dage!

Jeg er 23 somre ung, knap så smuk, og totalt uinteresant. – Men vigtigst af alt. Jeg er hudløs ærlig. Jeg læser til sygeplejerske, men det er virkelig et sygt studie, så når jeg er færdig med min barsel til september 16 starter jeg ikke op igen. Jeg vil hellere arbejde i netto resten af livet så. Måske er det derfor jeg har brug for at bevise noget overfor mig selv nu? Kan jeg overhoved finde ud af noget? – Svaret er at er skide god til at få børn. Men har sjældent set så dejligt et lille menneske som min pige. Hende skriver jeg om imorgen, fordi mit hovedet er fyldt til randen nu da jeg skulle finde et navn til den hersens blog? Hvad fanden skulle man vælge? Regner ikke med navnet kan laves om, men skidt også med det nu.  Nogle vil mene dette første indlæg blev ret rodet og forvirret. – Men jeg er undskyldt. Det ér trods alt første gang, og det er jo kendetegnet ved at være kikset…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hej Verden!