Mit hemmelige forhold

Nytteløse ting

Når man skal være mor for første gang vil man gøre alt perfekt. Baby skal ingenting mangle, og der skal ikke spares på noget. Jeg vil fortælle jer om de ting i IKKE skal bruge penge på, fordi lortet kommer bare til at stå og fylde alligevel.

Hoved-hale fad

Et hoved-hale fad er som navnet indikerer et fad der er opdelt i to. Det er til når du skal vaske baby, og er for doven til at fylde badekaret. Det er et rum med vand til hovedet og et rum til… halen? Lad og bare kalde det et hoved røv fad, fordi det er hvad det er. Det andet rum er nemlig til at vaske røven i. De to rum er ens og det er derfor umuligt for enhver mor at kende forskel på rummene og derved ikke vaske munden i røv-vand. For slet ikke at tale om at faren på ingen måde vil kunne huske hvad der bliver brugt til hvad. du vil undre dog over hvorfor baby for udslæt ved munden i det første stykke tid, men svaret er enkelt. Du bruger det forkerte vand!

Badekar indsats

Når du så endelig får nosset dig sammen til rent faktisk at bade babyen skal den i badekaret. Karet er godt og det kan du sagtens købe. Men babyindsatsen skal du ikke benytte. Den er livsfarlig og du vil jo på ingen måde lade baby sidde i karet selv. Det er ikke meningen baby selv skal bade, og det er slet ikke meningen den skal kunne sidde selv. Baby vil for det første få klemt sine nedre dele noget så grusomt og for det andet vil baby bare falde ned under vandet med knolden. Hvis man er god, holder man baby nede i vandet, mens man med den anden hånd hurtigt vasker hvor babyen nu er beskidt! Det er den eneste og mest sikre måde. Så ud med babyholderen.

Skumklude

Skumklude er hvad enhver fag-person vil mene er bedst for baby at bruge i måsen. Men realiteten er bare at der ikke forefindet vand, som er nødvendigt for at kunne bruge skumklude, ret mange offentligesteder. Somregel heller ikke på babyværelset, hvor du vil skifte bleen. Det er besværligt og unødvendigt. Derimod er vådservietter en genial opfindelse til mor-på-farten.

Emmeljunga barnevogn

Som tidligere nævn er det det garveste lort, og det er ikke en vogn jeg nogensinde vil købe (eller anbefale) til nogen som helst. Køb du hellere en i Bilka og den vil fungere lige så godt, hvis ikke bedre!

Bæreplade til voksi-posen

Hvorfor fanden er der overhoved opfundet dette skidtværk til 400,-? Man bruger den jo ikke, og vil aldrig gøre det. Det er en hård træplade, som baby ikke tåler at ligge på alligevel. Det eneste der er smart ved denne er at der så er håndtag på voksien, men det opvejer ikke at baby ligger hårdt på en plade. Jeg købte den, men har ALDRIG brugt skidtet.

Vugge

Vugge? Totalt unødvendigt. Det er kun fordi det er hyggeligt folk anskaffer sig det lort. Man vugger alligevel ikke baby i søvn, når den sover der. Nej det smarteste er bare at lade baby sove i liften, og når baby er for stor til den, kan den snildt rykke over i tremmesengen. Smart, billigt og fornuftigt.

Ring slynge

Ring-slyngen er en alternativ bæresele, som ingen kan finde ud af at bruge. Baby bliver klemt, og man kan ikke få luft. Desuden vil man konstant være bange for at baby falder ud af kængurulommen. Måske fungere den for større børn, men min kan kun holde til 10 kg. Dvs jeg ikke kan bruge den til større børn. Skide smart!

Bæresele

Bæresele er hvad de fleste bruger. Den kan man tranportere baby i fra A til B. Men det er umuligt at lave andet end at bære baby, fordi det er skide udmattende, og baby fylder det hele foran. Man er lige kommet af med maven, og nu skal man bære baby på maven? Nej tak. Desuden må baby ikke være i bæreselen ret længe ad gangen så du kan faktisk kun gå over i føtex, men ikke gå tilbage uden at overskride tidsperioden baby må være i selen. Så kan du pænt gå tilbage med baby i armene istedet.

Strækvikle

Strækvikle er en alternativ bæresele, hvor baby bliver båret mere ergonomisk korrekt. Men ingen i hele verdenen kan finde ud af at binde en strækvikle. Jeg lyver ikke. Det er fucking raketvidenskab, og du kan ligeså godt opgive. den skal rundt, op, på kryds og på tværs, tvindes og bindes. Bum! Så er du klar til en omgang bondage med manden. – Men det var jo ikke det der var meningen?

Alt for meget tøj

Alt for meget tøj til både dig og baby! Du kommer til at svede som et fucking svin både dag og nat. Og ammer du kommer du alligevel til at rende nøgen rundt 24/7. Så drop at køb større tøj ind end normalt. Du ligner alligevel lort de første 6 mdr, så du kan ligeså godt holde dig til ventetøjet og de store t-shirts.

Ammebrikker

Ammebrikker for at undgå sår og smerte. Det kan sige kort. – Det er fucking løgn. Det gør mindst ligeså ondt at amme med ammebrikker!

Ammepude

Drop det. Den er lort alligevel. En god pude, og måske dynen er meget bedre. De fleste bliver aldrig dus med ammepuden alligevel! Den er ikke engang rar for baby at lægge på. Du vil alligevel bruge dine arme til at støtte baby når den spiser.

Amme BH’er

Amme BH’er kan du ligeså godt droppe. Størrelsen vil alligevel ikke passe, og du kommer til at rende rundt med bare patter hele dagen. Og om natten vil de være så skide ømme, og du bare lader dem flagre. Ens amme patter er alle-mand-eje og så kan de ligeså godt være til frit skue.

 

Ester sur på mor

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit hemmelige forhold