Fantastiske fødsler!

stjæle i butikken

Alle kender til dem, der stikker deres unge en kiks, et stykke frygt, eller en pose slik i føtex for at få barnet til at stoppe med at tude i ulvetimen, mens der handles til aftensmaden. Nogle vil mene det er tyveri, mens andre ikke mener det er tyveri før man forlade butikken uden at betale. Men når først man har lært barnet at man kan æde inde i butikken bliver det skruen uden ende.

Her den anden dag hentede Ester selv et æble i børnehøjde i Netto og tog en ordentlig bid. Det var ikke et pink lady, så det smagte ikke damen og hun lagde det tilbage igen. Jeg lod som om pigebarnet ikke var mit, og gik videre, mens jeg på afstand holdte øje med hende. Herreste gud. Det var jo bare et æble. Men cirkuset stoppede ikke her. Der var en dame der gik hen til hende, og spurgte hende hvor hendes mor var. – Her var jeg på vej hen mod hende, men Ester skreg damen lige i op i hovedet ”FÆRDIG” og løb væk. Og damen forsvand i mængden. Nu kunne jeg godt hente Ester, som styrede direkte med mælkekøleren. Damen var væk og ingen ville kunne kæde mig og min datter sammen med biddet i æblet, så jeg gik hen og tog hende i hånden. En stank spredte sig hurtigt, og de andre forældre med børn tjekke op på om det var deres der lugtede. Ja jeg var ikke i tvivl. Det var min! Og FY for en hørm. Jeg vidste med det samme hvad hun var ”færdig” med. Nå, jeg måtte jo finde en netto medarbejder, som viste og ud på toilettet. Men der var intet puslebord, så jeg måtte skifte hende på gulvet. Nå er det sådan at jeg jo er halvvejs gravid og efterhånden er lidt besværet, så jeg blev forpustet allerede ved tanken. Nå, men mor ned på det klamme gulv, og ester med. Det var ikke kun en lort hun havde lavet. Det var den ypperste klammeste lort jeg nogensinde havde set! Og den største! Begge mine hænder var tværet ind i lort inden jeg nærmest var begyndt at skifte bleen. Men jeg blev da færdig og fik hendes bukser på, og vi handlede videre. – Vel og mærke med lort på fingerne, da de intet sæbe havde på toilettet. Ester løb mod mælkekøleren igen mens hun skrev ”MÆLK MÆLK MÆLK”. Da en ældre mand åbnede døren sprang hun ind foran ham, og råbte: ”GÅVÆK”. Jeg var flov igen, men tænkte at det ikke var sååå slemt. Hun er jo ikke engang 2 år endnu. Men manden var blevet noget forarget, for da jeg kom hen til hende sagde han ”Hun er godtnok højtrystet”. Inden jeg nåede at svare havde Ester taget en mælekarton ud af køleren og kastet i hans kurv. Det må have været skrøbelig, fordi der var mælk over det hele. Jeg kunne have gravet mig i et musehul, da jeg så hans indkøbspose af stof lå nederst. Jeg tog Ester i hånden og trak hende væk mens jeg forklarede at vi ikke skulle have mælk nu.

Men noget vi skulle have var kartofler på glas, så det måtte vi hen efter. Vi gik målrettet fordi jeg var efterhånden klar til at komme UD! Ester så mo tage en glas og putte i kurven, og hun ville gøre kunstskaben efter, så hun greb en glas et eller andet med ukendt indhold. Vel og mærke det nederste glas, hvilket resulterede i at 5 glas smadrede mod jorden. Men hun fik da det ene, og jeg kan i dette øjeblik de det soltørrede tomater på glas. Ester løb efter de var smadret og råbte ”Av øre av øre av øre”

Så gik vi til kassen og betalte. Kassedamen skulle bare vide hvilket ravage vi havde lavet, men hun var heldigvis uvidende og vi handler fremover i REMA1000…

 

Hvad har i lavet idag?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fantastiske fødsler!