stjæle i butikken

Billigt mærketøj NU!

Noget jeg har skrevet om før, er hvorfor tøj af god kvalitet skal være så fandens dyrt. Man betaler totalt overpris. Mærker som Katvig, Småfolk, Hummel og Molo var mærker jeg før i tiden gik efter for at mit barn skulle gå lækkert klædt og for at opnå prestige hos omverdenen. Sidstenævnte var nok hovedmålet. Men hvorfor er det så super vigtigt for mødre, hvad andre mødre putter deres børn i af tøj? Jeg har oplevet en dame omtale mit barn som et ”fattigmandsbarn” fordi hun den pågældende dag havde en stor GAMMEL sweatshirt på, med et par fnuldrede strømpebukser indenunder. Den dags outfit var nøje udvalgt, og jeg syntes faktisk hun var ret sej. En lidt alternativ retro baby, men med stil! Tøjet var rent, men gammelt. Men fordi det ikke var ”det rigtige” er hun åbenbart barn af fattige forældre. – Dét er hun, men jeg synes bestemt ikke hun mangler noget. Det tøj hun har på nu til hverdag er sågar noget jeg har LÅNT, fordi vi er fattige! Jo selvfølgelig køber vi noget ind i mellem, men vi har, som to forældre på SU, bare ikke råd til de ‘rigtige’ mærker. Så jeg vil fortælle jer en ting nu! Jeg bliver ikke en dårlig mor af at købe hverdags tøj i genbrug. Min barn får ikke mindre kærlighed fordi hun ikke ligner dem i modebladene. Og når hun bliver ældre må hun gerne lege med både mudder og bål. Hun skal ikke blive forfængelig eller hys, fordi hendes mor køber for dyrt tøj til hende. Så HURRA for genbrug, og for at andre børns har haft tøjet på først og derved suget alle de skrækkelige kemikalier i sig FØR Ester får det på!

Men noget jeg savner ved mærketøjet ér altså den lækre kvalitet, og det fede design med fest og farver! Det har bare fedt design, med en masse finurlige figurer i nogle fede farver. Jeg har fundet det BEDSTE alternativ nogensinde! Det er nemlig et mærke med et mindst ligeså fedt design, men i en prisklasse der matcher H&M! Der er billigt, så ALLE kan følge med. Så selvom man er to forældre på SU kan ens barn godt være klædt flot! Og hvem kan stå for min frikadelle i det her fede print, som jeg smider nederst? Og det jeg næsten synes er det bedste ved mærket, er at de forskellige print kun bliver lavet i begrænset antal, så tøjet er helt unikt! Jeg faldt tilfældigvis over Ohminus’ facebook side, som kan ses HER!, og man kan da bestemt godt sige tøjet faldt i min smag. Jeg tænkte ikke videre over det, før jeg senere gik ind på deres hjemmeside, og fandt ud hvor billigt tøjet var! Amen det var jo som at være i himmelen.

Den her kjole er klart min favorit af det man kan købe nu! Det er totalt sommer med de flotteste farver. Jeg har forsøgt at få Ester til at fremvise så godt som muligt, så man rigtig kan se farvespillet. Bobler måtte der til for at få hendes interesse. Det der med billeder er ikke lige favoritten! 😉

Indlægget er sponsoreret af Ohminus, men er 100% min egen mening!

11144637_10206598285426504_1348440023_o

11072428_10206598285186498_393512489_o

Kjolen kan købes HER!

11141587_10206598364228474_1328170030_o Trøjen kan købes HER! og bukserne kan købes HER!

Pssssst! Tilmeldes man nyhedsbrevet får man 10%

Billederne er taget og redigeret af Asbjørn Anderson

3

 • Tine

  Hejsa!
  Super godt indlæg du kommer med her. Jeg har også set nogle rigtigt søde og flotte print i både Bilka og Føtex. Billederne af din dejlige datter er da bare super gode. Og tøjet falder bestemt også i min smag.
  Mvh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billederne med boblerne er godt nok vildt gode. Troede det var modelfotos først!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KittSkidt

   Tak Anne! Jeg er også rigtig glad for dem. Det er min far der har taget dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

stjæle i butikken